Krasniqi i dretjohet Mulla Osmanit: “Feja nuk lejon përparimin e shoqërisë, me hi në Kuvend ty ta ndaloj me thane Selam Alejkum”

0 minutes, 43 seconds Read

Gazetari Vullnet Krasniqi ka debatuar në emisionin Pressing në T7 me hoxhën Osman Musliun.

Në studio po debatohet për rolin e fesë mbi në shoqëritë moderne.

Krasniqi tha se feja nuk ka rol në shoqëritë moderne.

“Feja nuk lejon përparimin e shoqërisë”, tha ai.

Këtu ndërhyri Musliu i cili tha se duhet të ketë më shumë respekt për të tjerët.

“Duhet të respektohet cdo besim. Nëse dikush vjen me një fe tjetër në studio ne duhet ta respektojmë. Nuk shkon asgjë me imponim”, tha ai.

Këtu Krasniqi përsëri ndërhyri i cili tha se Musliu po mundohet të imponohet. Ai ia ktheu se në Kuvend mund të votohet cdo ligj dhe aty nuk duhet të ketë imponim.

“Me hi në Kuvend ty ta ndaloj martesën edhe Selam Alejkum”, tha ai.

Publikime te ngjashme