Hovenier takon komandantin e KFOR-it, biseduan për sigurinë dhe stabilitetin në Kosovë

0 minutes, 37 seconds Read
Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier ka takuar të mërkurën në Shtabin e Përgjithshëm në kampin “Film City”, komandantin e KFOR-it, Ozkan Ulutas me të cilin biseduan për sigurinë në Kosovë.

Publikime te ngjashme