Fehlinger i ashpër me Serbinë: “Ndalone agresionin në Kosovë, përndryshe do ballafaqoheni me përseri me …”

0 minutes, 48 seconds Read

Kryetar i Komitetit Austriak për Zgjerimin e NATO-s për Kosovën Gunther Fehlinger ka qenë i ashpër me Serbinë dhe Vuçiçin ku në profilin e tij në Twitter ia rikujton Serbisë bombardimet e NATO-s me paralajamrimin se Serbia duhet të ndal agresionin ndaj Kosovës ose do të ballafaqoheni me raketat e NATO-së. Ai në postimin e tij në Twitter shkruan: “Serbi, ndale agersionin ose do ballafaqohesh me këtë…”, duke shpërndar një foto të një aeropolani të NATO-së.

Fehlinger gjithashtu ka shprndar edhe postimin e një politikani serb të SNS -së Zoran Tomiq, i cili ka lëshuar aguza ndaj NATOs dhe Kosovës! Përgjigja e Gunther Fehlinger për të ishte e ashpër: “Edhe një akt të dhunshëm kundër djemve tonë me uniforma në Kosovë, dhe Serbia do të ballafaqohet me një sulm ushtarak me çka regjimi juaj do të ndrrohet.

https://twitter.com/GunterFehlinger/status/1663436406348296192

Publikime te ngjashme