Deputeti gjerman, Knut Abraham: Kosova po zbaton ligjin

0 minutes, 24 seconds Read

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Faruk Ajeti, e ka falënderuar deputetin gjerman, Knut Abraham i cili u ka dhënë mbështetje veprimeve të Kosovës në pjesën në veriore.

“Me gjithë kritikat ndaj veprimeve të autoriteteve kosovare, nuk duhet të harrohet që një shtet është duke provuar që të zbatojë të drejtën e tij në territorin e vet ndaj pengesave dhe ndikimeve të shumta të jashtme”, ka shkruar deputeti i CDU-së.

“Faleminderit, Knut”, ia ka kthyer Ajeti.

Publikime te ngjashme