ARBK ua heq licencën edhe 15 bizneseve tjera, Ministrja Hajdari tregon cilat janë ato!

1 minute, 1 second Read

Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve të Kosovës (ARBK) ka shfuqizuar 15 certifikata të reja të bizneseve.

Siç thuhet në komunikatën e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, këto ceritfikata kishin përmbajtje anti-kushtetuese.

“Këto 15 shoqëri tregtare, në dokumentacionin e pronarëve apo përfaqësuesve të autorizuar, kanë përmbajtje antikushtetuese si në vijim: “Pec, Republika Srbija“; “Pec, SRB“; “Gnjilane, Srbija”; “Pristina, Srbija”; “Djakovica, Republika Srbija,”; “Kosovska Mitrovica, Republika Srbija” etj”, thuhet në njoftim.

Shfuqizimi i certifikatave të shoqërive tregtare, që janë identifikuar me shkelje të njëjta apo të ngjashme, do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vijim”, vijon njoftimi.

Lista e bizneseve që ministria e Rozeta Hajdarit ua ka pezulluar licencën:

BOMEK SH.P.K.

LENSIA SH.P.K. ( me emërtim te vjetër EPOXY SB- BODEN L.L.C )

MAP SH.P.K.

MTS D.O.O.

NDERTIMI FI 6285 92 SH.A

THE BUSINESS CLUB L.L.C

LIRIAN CARS L.L.C

BUS SOFTËARE SH.P.K

GLOBOSOS SH.P.K

AGENCY S&E SH.P.K

DEVOLLI GROUP SH.P.K

VITALAND LL.C

BEYOND SH.P.K

ELBA PARTNERS L.L.C

PITE KATUNI SH.P.K

 

Publikime te ngjashme