Andi zgjedh që finalistët të marrin nga 10 mijë euro, Xhuli tregohet e pakënaqur me vendimin

0 minutes, 29 seconds Read

Andi është përballur sonte sërish para një zgjedhje nga “Vëllai i Madh”.

Ai hapi telefonin dhe pati një pyetje nga “Vëllai i Madh”.

Ai pati dy opsione, ose ta lërë 200 mijë euro çmimin e madh, ose të zgjedhë që finalistët për t’i marrë nga 10 mijë euro.

Andi zgjodhi që finalistët t’i marrin nga 10 mijë euro.

Këtë u ka kumtuar banorëve vetë Andi.

Këtë nuk e ka parë si të drejtë Xhuli, sepse sipas saj nuk mund të vendos ai për të gjithë.

/GazetaSinjali

Publikime te ngjashme