Vuçiq: Edhe mua më kanë vënë sanksione në vitet e 90-ta, por nuk jam mërzitur për atë punë

0 minutes, 47 seconds Read

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, duke komentuar sanksionet e vendosura ndaj Aleksandër Vulin nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka kujtuar se ndaj tij janë vendosur edhe sanksione, por se për këtë “nuk i ka interesuar”

“Ndaj meje u vendosën sanksione në vitet 1998-1999, nuk më interesonte shumë, të them të drejtën”, tha Vuçiq gjatë një vizite në punimet e ndërtimit në korridorin e Danubit.

Presidenti i Serbisë tha gjithashtu se politikën e tij “nuk do ta udhëheqin amerikanët, rusët apo dikush tjetër”.

“Politika që unë drejtoj duhet të jetë e mirë për Serbinë dhe popullin serb,” ​​tha ai.

Vuçiq tha gjithashtu se të enjten do të përgjigjet më në detaje për temën e Vulin, duke vlerësuar se sanksionet “nuk janë për shkak të krimit, por për shkak të qëndrimit të Vulin ndaj Federatës Ruse”.

Publikime te ngjashme