Rezultatet paraprake të zgjedhjeve parlamentare – kush janë deputetët e rinj të Malit të Zi?

0 minutes, 50 seconds Read

Në bazë të rezultateve paraprake, tashmë dihet edhe emrat e deputetëve në Parlamentin e Malit të Zi.

Këto janë rezultate paraprake dhe se ndryshimet janë të mundshme derisa të përcaktohen rezultatet përfundimtare, raporton rtcg.

Genci Ninambegu do të jetë përfaqësues i Aleancës Shqiptare ndërsa Forumi Shqiptar do të përfaqësohet nga Nik Gjeloshaj dhe Nikola Camaj, transmeton Telegrafi.

Demokratët dhe URA: Aleksa Beçiq, Dritan Abazoviq, Momo Koprivica, Zdenka Popoviç, Miloš Konatar, Boris Bogdanoviq, Dragan Krapović, Ana Novaković Đurović, Vladimir Martinović, Stevan Katić dhe Filip Adžić.

Deputetët e lëvizjes “Evropa Tani” do të jenë: Milojko Spajić, Filip Ivanović, Maida Gorčević, Andrej Milović, Anđela Jakšić Stojanović, Boris Pejović, Vasilije Čarapić, Srđan Pavićević, Vladimir Dobričanin, Seid Hadžić, Jelena Nedović, Tihomir Dragaš, Filip Radulović, Mirko Đukić, Naida Nišić, Vojislav Šimun, Uglješa Urošević, Dražen Petrić, Radinka Ćinćur, Jovan Subotić, Miodrag Laković, Miloš Pižurica i Jevrosima Pejović.

Publikime te ngjashme