Petkoviq e quan “Gënjeshtër absolute” deklaratën e Kurtit se Beogradi po përgatit sulm në Kosovë!

1 minute, 44 seconds Read

Petar Petkoviq, Drejtori i zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, ka hedhur poshtë si “gënjeshtra absolute” pretendimet e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, lidhur me një sulm të planifikuar nga Serbia ndaj Kosovës. Në një konferencë të jashtëzakonshme shtypi, pas konferencës së Kurtit, Petkoviq ka akuzuar Kurtin për shpikje të krizës dhe mosdëshirë për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë

Publikime te ngjashme