Nga kjo moshë gratë nuk duan të kryejnë marrëdhënie intime

0 minutes, 55 seconds Read

Sipas një hulumtimi që përfshiu 3 mijë e 200 gra për rreth 15 vjet, është një mit që femrat humbasin interesin për seks, kur hyjnë në moshën e mesme dhe më tej.

Autorja kryesore, Holly Thomas, tregoi se sa gra e vlerësojnë seksin paravësisht moshës.

“Rreth një e katërta e grave e vlerësojnë seksin si shumë të rëndësishëm, pavarësisht nga mosha e tyre. Studimi tregoi se një numër i konsiderueshëm i grave ende e vlerësojnë shumë seksin, edhe pse ato rriten, dhe nuk është anormale”, u shpreh ajo.

Ajo gjithashtu ka treguar se si gratë mund të bëhen që të kenë më shumë dëshirë për seks, shkruan CNN, transmeton Klankosova.tv.

“Nëse femrat janë në gjendje të flasin me partnerin e tyre dhe të sigurohen që po bëjnë seks që është i kënaqshëm dhe i kënaqshëm për to, atëherë ato kanë më shumë gjasa ta vlerësojnë atë si shumë të rëndësishme ndërsa rriten”, është shprehur tutje ajo.

Publikime te ngjashme