Nënë e bijë lirohen pas marrëveshjes Izrael-Hamas

0 minutes, 20 seconds Read

Daniele Aloni dhe vajza e saj gjashtëvjeçare Emilia janë liruar gjithashtu si pjesë e marrëveshjes Izrael-Hamas.

Ato u rrëmbyen më 7 tetor gjatë një vizite te familja e saj në kibuc Nir Oz.

Gjatë sulmeve, mesazhi i fundit që Daniele i dërgoi familjes së saj thoshte se “kishte terroristë në shtëpinë e tyre” dhe ajo kishte frikë se ata nuk do të mbijetonin.

Publikime te ngjashme