Në Kosovës së shpejti krijohet një Gjykatë e re

0 minutes, 35 seconds Read

Në shtetin e Kosovës së shpejti do të krijohet një Gjykatë e re.

Kështu ka bërë të ditur Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu përmes një postimi në rrjetin social në Facebook.

‘’Sapo proceduam në Qeveri Koncept Dokumentin për themelimin e Gjykatës Administrative, në të cilin adresohet edhe zgjidhja e kontesteve nga marrëdhënia e Punës’’, ka bërë të ditur Haxhiu.

Më tutje Haxhiu ka thënë se Themelimi i gjykatës në fjalë, përmbyllë krijimin e infrastruktures ligjore në fushën e drejtësisë administrative, rritë dukshëm efikasitetin e zgjidhjes së lëndëve dhe lehtëson qasjen e qytetarëve në drejtësi administrative.

Publikime te ngjashme