Kurti pas lirimit të policeve nga Serbia: Ky rrëmbim konsiston në një shkelje e rëndë

0 minutes, 36 seconds Read

Pas vendimit për lirimin e tre policëve të Kosovës nga Gjykata e Kralevës, kryeministri Albin Kurti ka reaguar përmes një postimi në twitter.

Konfirmojmë se 3 policët e rrëmbyer janë liruar. Edhe pse jemi të gëzuar që ata kthehen në familjet e tyre, ky rrëmbim konsiston në një shkelje të rëndë të të drejtave të njeriut dhe duhet qortuar. Agresioni serb duhet të mbajë përgjegjësi.

Publikime te ngjashme