Këngë e valle në Samitin e Procesit të Berlinit, artistët performojnë para liderëve europianë! (Video)

0 minutes, 24 seconds Read

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor u mblodhën para Piramidës së Tiranës për të realizuar foton familjare.

Ndërkohë, para tyre u mblodh një grup valltarësh, që performuan për liderët europianë. Ishin artistë të komuniteteve minoritare, që përmes kërcimit përcollën kulturën dhe traditën e vendit.

Liderët u larguan nga Piramida ku po zhvillohen punimet e Samitit të Procesit të Berlinit për të drekuar.

Publikime te ngjashme