Helikopterët ushtarakë rusë hapin zjarr ndaj karvanit të Wagner

0 minutes, 48 seconds Read

Helikopterët ushtarakë rusë kanë hapur zjarr mbi një karvan mercenarësh Wagner tashmë më shumë se në gjysmë të rrugës drejt Moskës, raportoi Reuters, në një përparim të rrufeshëm pasi pushtuan qytetin jugor të Rostov-on-Don gjatë natës.

Një gazetar i Reuters pa helikopterët e ushtrisë duke hapur zjarr ndaj një kolone të armatosur Wagner që po përparonte pranë qytetit të Voronezh me transportues trupash dhe të paktën një tank në një kamion me shtrat të sheshtë.

Qyteti është më shumë se në gjysmë të rrugës përgjatë autostradës 1,100 kilometra nga Rostovi në Moskë.

Publikime te ngjashme