Grushte mes rusëve dhe ukrainasve në samitin e Asamblesë Parlamentare (Video)

0 minutes, 32 seconds Read

Anëtarët e Parlamenti ukrainas në samitin e Asamblesë Parlamentare të Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi në Ankara u përpoqën të prishin fjalimin e delegacionit rus.

Gjatë fjalimit të zyrtares ruse delegacioni ukrainas shpalosi flamurin e organizatës ultra-nacionaliste “Sektori i Djathtë” dhe filloi të thërriste parulla anti-ruse.

Anëtarët e delegacionit rus u përpoqën të pengonin veprimet e palës ukrainase dhe më pas shpërtheu një përleshje.

Publikime te ngjashme