Deputetja e VV-së: A po shkojmë për 80 %

0 minutes, 27 seconds Read

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbëreshë Kryeziu-Hyseni ka reaguar pas përleshjes fizike mes deputetëve të opozitës dhe ministrave e deputetëve të pushtetit në Kuvendin e Kosovës.

Kryeziu-Hyseni ka pyetur se “A po shkojmë për 80 %” , duke lënë të nënkuptohet se VV është e gatshme për zgjedhje të përkohshme.

“A po shkojmë për 80%?”, ka shkruar ajo.

Ndryshe, para pas 30 minutash deputetët e opozitës dhe ministrat e deputetët e pushtetit u përfshinë në një përleshje.

Publikime te ngjashme