Caka e akuzon Radojiçiqin: Është vrasës i tre gjakovarëve, ishte barbar

0 minutes, 57 seconds Read

Afrim Caka, ish i burgosur politik, ka qenë i ftuar në Klan Kosova, ku ka folur në lidhje me krimet e luftës së viteve 1998-1999, të cilat u kryen në Gjakovë nga policia dhe ushtria e Serbisë.

Duke folur për këto krime, ai e ka akuzuar Milan Radojiçiqin, i dyshuar për vrasjen e Oliver Ivanoviqit dhe i sanksionuar nga ShBA-ja, për vrasjen e tre gjakovarëve.

Tutje, ai ka theksuar se Radojiçiqi ka qenë me rroma kamuflimi.

“Milan ka qenë vrasës dhe kriminel në Gjakovë, për qeto tri vrasje i kam parë me sy. Por, për familje tjera që s’e kanë njohur, nuk kam mundur me jua qit fotografinë… kam marrë dëshmi nga dëshmitarët okularë. Ky ka qenë i kamufluar mirë me rroba të kamuflimit, grupin e eskadronit të vekdjs e ka udhëhequr ky. Milani është vrasës i tre gjakovarëve. E kam parë duke gjuajtur me armë, me kallash ka shtirë, dyert e oborrit kane qenë të hapura. Unë të gjitha dëshmitë i kanë të frimosura nga dëshmitarët okularë.” – ka treguar Caka.

Publikime te ngjashme