Binjakët shqiptarë që “po luajnë” me drejtësinë italiane, kryen dhjetëra vjedhje por s’po mund t’i dënojnë dot

0 minutes, 52 seconds Read

Binjakët shqiptar Edmond dhe Eduard Trushi janë kthyer në vëmendjen e policisë italiane, e cila ka shpërndarë në rrjetet një foto të tyre, teksa iu kërkon qytetarëve ndihmë për kapjen pasi akuzohen për dhjetëra vjedhje.

Vëllezërit operojnë në zonën e Udines dhe dyshohet se kanë kryer disa krime në banesa, por mbetet problemi kryesor që i mban ata gjithnjë larg hekurave, 38 vjeçarët është e pamundur t’i dënosh.

Kjo për shkak se janë identikë. E njëjta gjatësi, të njëjtat veshje, të njëjtët tatuazhe. Madje dhe testet e ADN nuk mund të arrijnë në konkluzione përfundimtare se kush prej të dyve është autori i krimit, pasi dhe ajo është shumë e ngjashme dhe, për këtë arsye, për ligjin, janë të pafajshëm.

Vëllezërit duket se po përfitojnë nga kjo gjë dhe po e përdorin atë pasi sipas autoriteteve ata asnjëherë nuk e kryejnë një vjedhje së bashku.

Publikime te ngjashme