Bill Clinton viziton Tiranën në Ditën e Pavarësisë së ShBA-së

0 minutes, 32 seconds Read

Presidenti i 42-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton, do të qëndrojë në Shqipëri më 4 korrik

Kjo vizitë e Clinton në Tiranë do të realizohet pikërisht në Ditën e Shpalljes së Pavarësisë së ShBA-së, raportojnë mediat në Shqipëri.

Ai do të pritet në Tiranë nga kryeministri Edi Rama, i cili mysafirit të veçantë do t’ia shprehë falënderimin për kontributin e tij të dhënë për Shqipërinë dhe Kosovën.

Para disa ditësh ka qenë Rama që ka paralajmëruar se për 4 korrik do të ketë befasi, që është shkuarja e Clinton.

Publikime te ngjashme