Gazetari serb thotë se të plagosurit në Shtërpcë po keqpërdoren nga Vuçiqi e Lista Serbe për përfitime politike

Gazetari serb i televizionit të pavarur “Nova”, Zhelko Velkoviq, deklaroi se të rinjtë e plagosur në Kosovë, si dhe prindërit e tyre, janë keqpërdorur nga politikanët dhe mediat. Ai ka thënë se në protestën në Shtërpcë është parë se Lista Serbe “trashëgoi traditën” e Partisë Përparimtare Serbe për sjelljen e njerëzve në mitingje me autobusë […]

Zbulohet plani i Vuçiqit nga viti 2006 për destabilizimin e Malit të Zi, ja çfarë thoshte aso kohe presidenti serb

Tetë ditë pas referendumit, në vitin 2006, presidenti aktual i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në një intervistë për TV Elmag pati thënë se do të punojë për “krijimin e një shteti të përbashkët përsëri pas 10 apo 20 vjetësh”. E kishte fjalën për ribashkimin e Serbisë me Malin e Zi, pasi që ky i fundit e […]