BioNTech: Vaksina kundër kancerit mund të jetë e disponueshme deri në vitin 2030

Çifti i martuar, profesor Ugur Sahin dhe Ozlem Turedzi, të cilët themeluan BioNTech, një kompani bioteknike që zhvilloi një vaksinë efektive mRNA kundër Covid-19 me Pfizer, parashikuan që një vaksinë kundër kancerit mund të jetë gjerësisht e disponueshme në dekadën e ardhshme. Duke folur si i ftuar në “E diela me Laura Kuenssberg” të BBC-së, […]