Edi Rama: Krenari për flamurin e Skënderbeut në oborrin e Europës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, po vazhdon qëndrimin në Bruksel teksa dje nisën negociatat për anëtarësim të Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Rama ka uruar mirëmengjesi për shqiptarët duke thënë se është krenari që flamuri i Skënderbeut dhe Ismail Qemalit valon në oborrin e Evropës. “Mirëmengjesi, me krenari për flamurin e Skënderbeut dhe Ismail Qemalit në […]