Aktivistët kërkojnë nga KPK që të shkarkohen prokurori Ruhan Salihu dhe kryeprokurori Kujtim Munishi

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist mbajti aksion simbolik pranë Këshillit Prokurorial. Aktivistët kërkuan nga Këshilli Prokurorial të shkarkojë prokurorin Ruhan Salihu dhe kryeprokurorin e Prokurorise Themelore në Prishtinë, Kujtim Munishi. Po ashtu kërkuan heqjen e lëndes nga Prokuroria Themelore në Prishtinë dhe kalimin tek Prokuroria Speciale e Kosovës për hetim të mëtejshëm. Anita Mjeku, […]