fbpx

Tag: Rasti Toka

Çfarë po ndodh “Rastin Toka” dhe me gjykimin e Azem Sylës?

Çfarë po ndodh “Rastin Toka” dhe me gjykimin e Azem Sylës?

Qytetarët e Kosovës janë të zhgënjyer me sistemin e drejtësisë se si k [...]
1 / 1 POSTS