Kurti para gazetarëve të huaj në Japoni thotë se Kosova është vendi më demokratik në Ballkanin Perëndimor

Në ditën e dytë të qëndrimit në Japoni, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, mbajti një konferencë për media në Klubin e Korrespondentëve të Huaj të Japonisë (The Foreign Correspondent’s Club of Japan). Duke iu drejtuar të pranishmëve me një fjalë hyrëse, ai fillimisht foli për figurën, rëndësinë dhe rolin e ish-kryeministrit të Japonisë, Shinzo Abe, […]