fbpx

Tag: Donika Gervalla

Gërvalla: Qëndrimin tim për UÇK-në e kam dëshmuar qysh në vitet 1998 -1999

Gërvalla: Qëndrimin tim për UÇK-në e kam dëshmuar qysh në vitet 1998 -1999

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz, [...]
2 / 2 POSTS
x