Dodik u kërkon serbve të Bosnjes që të refuzojë Rezolutën e Bundestagut: “E dëmshme për interesat tona”

Lideri nacionalist i entitetit serb të Bosnje-Hercegovinës ka vazhduar betejën kundërshtuese ndaj Gjermanisë, edhe pas bllokadës së emërimit të ambasadorit gjerman në Sarajevë. “Duhet të refuzojmë rezolutën anti-kushtetuese të Bundestagut e cila përzihet në punët e brendshme të Republika Srpska’s dhe Bosnje-Hercegovinës”, u shpreh Milorad Dodik, raportoi e përditshmja serbe “Danas”. Ndonëse tha se Gjermani […]