E derguari special gjerman për ballkanin thotë se nuk lejojnë një republika serbska në Kosovë!

Manuel Sarrazin, i dërguari special i qeverisë Federale Gjermane për Ballkanin Perëndimor, tha se në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë është e rëndësishme të mos ketë tabu. I pyetur lidhur me çështjen e asosacionit të komunave serbe, Sarrazin tha se Kosova nuk duhet të ketë frikë nga ky diskutim. Diplomati i lartë gjerman u shpreh […]