author

Hapet fushata “Aty për Ju”, si një mbështetje për gratë kryefamiljare

Ditën e sotme në ambientet e Kolegjit Universitar Bedër, studentët e Masterit Shkencor dhe Profesional të Departamentit të Shkencave të Komunikimit kanë lançuar fushatën studentore nën sloganin “Aty për ju“, dedikuar grave kryefamiljare të cilat janë në kushte të vështira ekonomike dhe të papuna. Në këtë aktivitet ishin pjesëmarrës disa nga personazhet më të njohur […]