fbpx

Zoom ka lëshuar një azhurnim që shton një mori karakteristikash të reja të çuditshme për takime

HomeTech

Zoom ka lëshuar një azhurnim që shton një mori karakteristikash të reja të çuditshme për takime

Karakteristikat e reja përfshijnë filtra të fytyrës që mund të shtojnë syze dielli ose njëbrirësh në kokën tuaj, si dhe mënyra të tjera për ta bërë audio dhe video më pak tërheqës.

Zoom u angazhua të linte përditësimet e veçorive dhe në vend të kësaj të përqendrohej në sigurinë në ditët e para të bllokimit, kur një mori intimiteti dhe probleme të tjera u gjetën me aplikacionin, transmeton lajmi.net.

Filtrat e rinj funksionojnë si ato që gjenden në Instagram ose Snapchat. Kur të ndizen, ata do të gjurmojnë fytyrën e një personi rreth ekranit, duke aplikuar filtrin drejtpërdrejt dhe duke e lëvizur atë ndërsa personi lëviz.

Tani ekzistojnë edhe filtra më tradicionalë, siç është opsioni për tu shndërruar në të zezë dhe të bardhë ose për të shtuar një ngjyrosje të veçantë në video.

Kompania ka shtuar gjithashtu mënyra më delikate për të rregulluar pamjen e një personi.

Karakteristika të tjera të reja përfshijnë reagime shtesë që mund të dërgohen pa folur brenda një takimi, dhe aftësinë për të hequr fytyrën tuaj në një ekran gjatë ndarjes së një prezantimi.

COMMENTS

x