Connect with us

Kosovë

Zhduket prizrenasi, ja dyshimet e para të familjes

Published

on

Sabedin Berisha i lindur më 12.12.1982 nga Leskoveci i Prizrenit nga data 1 janar është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer.

Familjarët dyshojnë se ai është në Maqedoninë e Veriut dhe për këtë kërkojnë ndihmë nga qytetarët që nëse e kanë parë të lajmërohen.

Sabidini nga shtëpia është larguar me veturën Land Rover e gjelbërt e mbyllur me targa 04 205 BU.

Për çdo informacion mund të lajmëroheni në numrin e telefonit 070 848 043.

Advertisement
Comments