Zelensky i ashpër me Rusinë pas sulmeve natën e vitit të ri: “Ukraina nuk do të ua falë…”

0 minutes, 24 seconds Read

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, ka thënë se vendi i vet nuk do ta falë Rusinë dhe agresionin e saj pasi Moska kreu një breshëri sulmesh vetëm disa orë para Vitit të Ri.

“Disa valë sulmesh me raketa në natën e Vitit të Ri. Raketat kundër njerëzve … Askush në botë nuk do t’ju falë për këtë. Ukraina nuk do të falë”, shkroi Zelensky në rrjetet sociale.

Publikime te ngjashme