Connect with us

Lajme

Vuçiq i ofron punë në ministri të riut që u dënua me burg se bërtiti “vrite, vrite shqiptarin”

Publikuar

me

Në manifestimin e Gazimestanit kishte hipur mbi skenë për të bërtitur “vrite, vrite shqiptarin” si dhe “Kosova është Serbi” i riu serb Nikolla Nedjellkoviq.

Autoritetet e Kosovës e dënuan me gjashtë muaj burg për nxitje të urrejtjes ndëretnike dhe nxitja të përçarjes dhe mosdurimit.

Nedjellkoviq e kreu dënimin këtë të hëne dhe u nis për Serbi, për t’u pritur me nderime nga Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, , shkruan gazeta online Reporteri.net

Në manifestimin e Gazimestanit kishte hipur mbi skenë për të bërtitur “vrite, vrite shqiptarin” si dhe “Kosova është Serbi” i riu serb Nikolla Nedjellkoviq.

Autoritetet e Kosovës e dënuan me gjashtë muaj burg për nxitje të urrejtjes ndëretnike dhe nxitja të përçarjes dhe mosdurimit.

Nedjellkoviq e kreu dënimin këtë të hëne dhe u nis për Serbi, për t’u pritur me nderime nga Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq , shkruan gazeta online Reporteri.net

Reklama