Vrasja e policit në veri, një ditë më parë u raportua se Serbia çoi afër kufirit me Kosovën ushtrinë e policinë

0 minutes, 33 seconds Read

Kolona të automjeteve luftarake të ushtrisë serbe janë filmuar dje në Kurshumli dhe në afërsi të Bllacës, të cilat lëviznin nga drejtimi i Kralevës për në Rashkë.

Përveç automjeteve ushtarake, në drejtim të asaj që njihet si Zona e Sigurisë Tokësore mes Kosovës e Serbisë, sipas raportimeve të mediave serbe janë parë duke lëvizur edhe autoblindat e Forcave të Armatosura të Serbisë.

Të gjitha këto lëvizje të ushtrisë e policisë serbe ndodhën një ditë përpara se nga grupe të organizuara kriminale në veri të vendit të vritet një polic i Kosovës e të plagoset një tjetër.

Publikime te ngjashme