Connect with us

Kosovë

Voto në sondazhin brenda tekstit: Kush do të udhëheq më Pejën pas zgjedhjeve lokale 2021?

Publikuar

me

Kanë mbetur edhe 4 ditë deri në mbajtjen e zgjedhjeve lokale të 17 tetorit 2021.

Këtë të diel qytetarët do të votojnë për kryetarët e tyre të ri. Lajmishqip ka filluar me publikimin e disa sondazheve ku do të përfshihen disa nga komunat kryesore të vendit lidhur me atë se, sipas lexuesve tonë kush do të ishte kandidati i duhur për të udhëhequr komunat përkatëse!?

Në këtë sondazh të gjithë mund të votojnë për kandidatin që mendojnë se do të udhëheq me komunën përkatëse, dhe se një përson mund të votoj vetëm një herë.

Serinë e këtyre sondazheve e kemi fillluar me komunën e Prishtinës, si komuna më e madhe në vend, e sot për të vazhduar me komunat tjera kryesore në vendit. Sot e publikojmë sondazhin për qytetin e Pejës, si një ndër qytetet më të mëdha në Kosovë. Në garë për të parin e Pejës janë katër kandidatë: Gazmend Muhaxheri (LDK), Gazmend Agusholli (VV), Rrustem Berisha (AAK) dhe Kreshnik Husaj (PDU).

Sipas të dhënave të KQZ-së, numri i votuesve në Komunën e Pejës është 109 mijë e 051, numri i qendrave të votimit 24, numri i vendvotimeve 130.

Më 15 tetor do të mbyllen të gjitha sondazhet, ku pastaj në një lajm do të përmblidhen rezultatet finale për të gjitha komunat kryesore në vend. Për parë sondazhet tjera klikoni KËTU.

[socialpoll id=”2788868″]

Reklama
Komentet