Vogëlushes Nina Shala i duhen 150 mijë euro për t’u shëruar, babai saj kërkon ndihmë

0 minutes, 38 seconds Read

Vogëlushja Nina Shala, e diagnostikuar me sëmundjen e rrallë Atypical Hemolyic Uremic Syndrome, ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ajo tash e gjashtë muaj është diagnostikuar me këtë sëmundje dhe deri tani familja ka shpenzuar 100 mijë euro, e për t’u shëruar, asaj i duhen edhe 150 mijë të tjera, shumë kjo e papërballueshme për ta.

Përmes një shkrimi në Facebook, babai i Ninës ka kërkuar ndihmë, duke thënë se kjo sëmundje ka dëmtuar veshkat e vogëlushes dhe se trajtimi i saj po vazhdon me hemodializë dhe dializë peritoneale.

Emri i llogarisë: Besart Shala (prindi i vajzës)
Xhirollogaria: 1117-259-76800-0163
IBAN: XK05-1117-259-76800-0163
SWIFT: MBKOXKPRXXX
Banka: ProCredit Bank Kosovo

Publikime te ngjashme