Connect with us

Kosovë

VIDEO| Me dua dhe lutje hapet hoteli “pa alkool dhe pa haram”, merr pjesë edhe zëvendësja e Kurtit

Published

on

Zëvendëskryeministrja Emilia Rexhepi, zyrtarë të Komunës së Prizrenit e dhjetëra pjesëmarrës tjerë u mblodhën dhe i ngritën duart për t’i bërë lutje Zotit në ceremoninë e hapjes së një hoteli në Prizren.

Me siguri për herë të parë në jetën e tij, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, Besim Berisha po e udhëhiqte ceremoninë e hapjes së një hoteli.

“O Zot i gjithësisë, ashtu siç këta kanë vendosur që ky vend të jetë i hallallit, pa alkool dhe pa harame të tjera, o Zot mundësoja që edhe fitimin ata dhe fëmijët e tyre ta kenë prej hallallit”, tha ai.

Zëvendëskryeministrja Emilia Rexhepi tha se ky investim në Prizren vije nga komuniteti joshumicë, prandaj tha se kjo do ta ndihmojë turizmin e këtij qyteti.

 

Advertisement
Comments