VIDEO| Kurtit i përzihet ndarja e qytetarëve, thotë se të ndershmit, punëtorët e ata që s’e shkelin ligjin duhet të frikësohen

1 minute, 41 seconds Read

Kryeministri Albin Kurti e bëri një huqje në një deklaratë nga Podujeva, ku të hënën e vizitoi shkollën “Enver Maloku”.

Para gazetarëve, kryeministri u pyet për një deklaratë të kryeministres serbe, Ana Bërnabiq, e cila sot erdhi në Mitrovicën e Veriut. Duke dashur ta thotë të kundërtën, Kurti tha se “qytetarët e ndershëm dhe ata që s’e shkelin ligjin duhet të frikësohen”, raporton Gazeta Express.

“Qytetarët e ndershëm, punëtorë, të cilët nuk bëjnë shkelje të ligjit, të cilët nuk pasurohen në mënyrë të paligjshme e të pandershme, janë ata të cilët nuk janë të sigurt dhe duhet të frikësohen, jo të tjerët”, tha Kurti.

Paraprakisht, Kurti tha se “ata që janë të pasigurt dhe mbase edhe ndjehen të pasigurt janë kriminelët, janë të korruptuarit, meqenëse drejtësia e shtetit dhe fuqia e ligjit është e pamëshirshme me ta”.

 

Kryeministri Albin Kurti e bëri një huqje në një deklaratë nga Podujeva, ku të hënën e vizitoi shkollën “Enver Maloku”.

Para gazetarëve, kryeministri u pyet për një deklaratë të kryeministres serbe, Ana Bërnabiq, e cila sot erdhi në Mitrovicën e Veriut. Duke dashur ta thotë të kundërtën, Kurti tha se “qytetarët e ndershëm dhe ata që s’e shkelin ligjin duhet të frikësohen”, raporton Gazeta Express.

“Qytetarët e ndershëm, punëtorë, të cilët nuk bëjnë shkelje të ligjit, të cilët nuk pasurohen në mënyrë të paligjshme e të pandershme, janë ata të cilët nuk janë të sigurt dhe duhet të frikësohen, jo të tjerët”, tha Kurti.

Paraprakisht, Kurti tha se “ata që janë të pasigurt dhe mbase edhe ndjehen të pasigurt janë kriminelët, janë të korruptuarit, meqenëse drejtësia e shtetit dhe fuqia e ligjit është e pamëshirshme me ta”.

Publikime te ngjashme