Vetëvendosje sot mbledh Këshillin e Përgjithshëm

0 minutes, 32 seconds Read

Lëvizja Vetëvendosje, sot do të mbajë Këshillin e Përgjithshëm të partisë.

Mbledhja do të mbahet në Pallatin e Rinisë dhe do të fillojë në orën 11:00.

Në njoftimin e Lëvizjes Vetëvendosje, është bërë e ditur se mediat janë ftuar për ta përcjellë vetëm pjesën e parë të mbledhjes.

“Nesër me datë 11 qershor, me fillim nga ora 11:00, Lëvizja VETËVENDOSJE! mban mbledhjen LI të Këshillit të Përgjithshëm. Mbledhja mbahet në sallën e ish-ASK, te Pallati i Rinisë. Ftojmë mediat ta ndjekin pjesën e parë të kësaj mbledhje!”, thuhet në njoftim.

Publikime te ngjashme