fbpx

Veteranët brohorasin “Poshtë Albin Kurti, poshtë Vjosa Osmani”

HomeLajmeKosovë

Veteranët brohorasin “Poshtë Albin Kurti, poshtë Vjosa Osmani”

Veteranët po vazhdojnë protestën e tyre para objektit të Qeverisë dhe Kuvendit. Të njejtit janë dëgjuar duke brohoritur kundër Kryeministrit Albin Kurti dhe Presidentes Vjosa Osmani. “Poshtë Albin Kurti, poshtë Vjosa Osmani”, kanë brohoritur veteranët. Më pas kanë vazhduar duke brohoritur “UÇK, UÇK”. Ndryshe, ata po protestojnë pasi janë lënë jashtë projektligjit për pagën minimale.

Veteranët po vazhdojnë protestën e tyre para objektit të Qeverisë dhe Kuvendit. Të njejtit janë dëgjuar duke brohoritur kundër Kryeministrit Albin Kurti dhe Presidentes Vjosa Osmani.

“Poshtë Albin Kurti, poshtë Vjosa Osmani”, kanë brohoritur veteranët.

Më pas kanë vazhduar duke brohoritur “UÇK, UÇK”.

Ndryshe, ata po protestojnë pasi janë lënë jashtë projektligjit për pagën minimale.

COMMENTS

x