fbpx

Vazhdon renia e çmimeve të naftës me imponimin e qeverisë! Sot një litër shitët për 4 cent më lirë se një ditë më parë

HomeLajmeKosovë

Vazhdon renia e çmimeve të naftës me imponimin e qeverisë! Sot një litër shitët për 4 cent më lirë se një ditë më parë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e naftës, benzinës dhe gazit për ditën e sotme. Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.73 euro për litër, për Benzinë 1.38 euro, ndërsa për gaz është 76 centë.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e naftës, benzinës dhe gazit për ditën e sotme.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.73 euro për litër, për Benzinë 1.38 euro, ndërsa për gaz është 76 centë.

x