Connect with us

Lajme

Vaksinimi ndaj COVID-19, MSH: Një person tani mund t’i caktojë termine për 10 të tjerë

Published

on

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se caktimi i termineve nga personat e tjerë në platformën online tashmë ka ndryshuar.

Nga sot një person mund të caktojë termine për 10 persona të tjerë.

“Platforma eKosova mundëson që tani një qytetar të caktojë termine për 10 persona të tjerë. Platforma për caktim të terminëve: ➡https://ekosova.rks-gov.net/Service/14“.

Ministria mes tjerash u bënë thirrje të gjithë qytetarëve që të aplikojnë për marrjen e vaksinës ndaj COVID-19 dhe në të njëjtën kohë të zbatojnë masat kundër COVID-19 si bartja e maskës, higjiena, ruajtja e distancës dhe shmangia nga grumbullimet ku rreziku për bartje të virusit COVID-19 është i lartë.

Advertisement
Comments