Vajza në Lukovë del nga deti krejt nudo në një plazh në Shqipëri! Nuk druhet nga pushuesit e tjerë

HomeShqiperi

Vajza në Lukovë del nga deti krejt nudo në një plazh në Shqipëri! Nuk druhet nga pushuesit e tjerë

Një vajzë në plazhin e Lukovës (Shqipëri) është filmuar tërësisht nudo. Videoja është bërë nga disa pushues familjarë, të cilët e kanë dërguar videon te JOQ. Duket se vajza është e huaj dhe sapo del nga deti krejt nudo nxiton për në çadrën e saj.  

Një vajzë në plazhin e Lukovës (Shqipëri) është filmuar tërësisht nudo. Videoja është bërë nga disa pushues familjarë, të cilët e kanë dërguar videon te JOQ.

Duket se vajza është e huaj dhe sapo del nga deti krejt nudo nxiton për në çadrën e saj.

COMMENTS