Vajza e Lutës vjen me deklaratë të pa pritur: “Kam punuar shumë mos me ja marrë fytyrën prindërve”

HomeMagazina

Vajza e Lutës vjen me deklaratë të pa pritur: “Kam punuar shumë mos me ja marrë fytyrën prindërve”

Kënga Haziri është një nga femrat në Kosovë që ndjeket shumë në rrjetet sociale.Me pozat nga më të ndryshmet ajo gjithmonë provokon, e çdo herë është pjesë e mediave rozë.

Krahas kësaj, Kënga Haziri në një intervistë për ‘No Filt’ ka treguar për herë të parë se si është të jesh vajza e një poltikani.

“I ka benefitet e veta sepse babai ka punuar shumë dhe për këtë e kam ndjerë si përgjegjësi për të punuar edhe unë më shumë, mos me ja ma rrë fy tyrën prindërve”, u shpreh ajo.

Kujtojmë se, Kënga Haziri vazhdon të kryesojë mediet rozë me imazhet e saj.

COMMENTS