fbpx

Ukraina i dërgon një porosi pushtuesve rusë

HomeLajmeBota

Ukraina i dërgon një porosi pushtuesve rusë

Ministria ukrainase e Mbrojtjes ka publikuar një video, me të cilën i dërgon një porosi pushtuesve rusë.

Në videon që në prapavijë dëgjohet kënga e rok bendit legjendar Led Zeppelin, ushtrisë ruse i dërgon mesazh me pak fjalë por të formuluara në mënyrë të përkryer.

“Keni bombarduar qytetet tona. Keni plaçkitur shtëpitë tona. Keni tentuar të na terrorizoni. Por ne akoma jemi këtu. Ju akoma po humbni. Tani dëshironi të na ngrini dhe të na e fikni dritën. Mendoni se vërtetë i frikësohemi të ftohtit apo errësirës? Pas gjithë asaj që jemi dashur të ballafaqohemi me ju”, janë disa prej pyetje retorike të drejtuara rusëve, të cilët në Twitter shtuan një status: “Vetëm humbni nga vendi ynë”.

VIDEO: