UEFA e zbulon formën e trofeut për ECL (Europa Conference League)

HomeSportSporti ndërkombëtar

UEFA e zbulon formën e trofeut për ECL (Europa Conference League)

UEFA ka zbuluar trofeun e Europa Conference League.UEFA sot ka prezantuar trofeun e Europa Conference League për herë të parë.

Europa Conference League do të nis nga sezoni 2021/2022 dhe do të marrin pjesë klubet të cilat përfundojnë në vendin e shtatë, respektivisht nën ato vende ku përfundojnë klubet që kualifikohet për Ligën e Kampionëve dhe Europa League.

Ishte presidenti i UEFA-së, Aleksandr Ceferin i cili bëri zbulimin e trofeut në një ceremoni zyrtare.

COMMENTS