fbpx

Udhëtoi në të dy vendet, ekonomisti austriak: Kosova është 10 vjet para Serbisë

HomeLajmeRajoni

Udhëtoi në të dy vendet, ekonomisti austriak: Kosova është 10 vjet para Serbisë

Ekonomisti austriak, Gunther Fehlinger, që është i familjarizuar politikën dhe ekonominë e Ballkanit, ka vizituar së fundi Kosovën dhe Serbinë.

Fehlinger ka postuar një fotografi nga një rrugë në Serbi, ku ka shkruar se Serbia është 10 vjet prapa Kosovës.

“Kushtet e rrugës në Serbi janë shumë më keq se në Kosovë sot. Isha duke vozituar gjithë ditën në Serbi dhe mund të dëshmoj se Serbia është 10 vjet prapa Kosovës”, ka shkruar Fehlinger.

COMMENTS

x