Trupat e Gardës Kombëtare ia hedhin valles para protestuesve, i “argëtojnë” nën tingujt e këngës Makarena

HomeKurioziteteFun

Trupat e Gardës Kombëtare ia hedhin valles para protestuesve, i “argëtojnë” nën tingujt e këngës Makarena

Fotografitë dhe videot e protestave në mbarë SHBA-të që shpërthyen pas vdekjes së afro-amerikanit George Floyd, kanë shokuar tërë botën, kurse tensionet mes policisë dhe qytetarëve çdo ditë e më shumë po rriten. Megjithatë, nganjëherë pamjet dramatike “munden” nga të mirat, siç është rasti i trupave të Gardës Kombëtare në Atlanta të SHBA-ve. Loading...

Fotografitë dhe videot e protestave në mbarë SHBA-të që shpërthyen pas vdekjes së afro-amerikanit George Floyd, kanë shokuar tërë botën, kurse tensionet mes policisë dhe qytetarëve çdo ditë e më shumë po rriten.

Megjithatë, nganjëherë pamjet dramatike “munden” nga të mirat, siç është rasti i trupave të Gardës Kombëtare në Atlanta të SHBA-ve.

Loading...

COMMENTS