fbpx

“Tre kushtet e ndërmjetësuesve ndërkombëtarë janë në favor të Serbisë”

HomeLajmeKosovë

“Tre kushtet e ndërmjetësuesve ndërkombëtarë janë në favor të Serbisë”

Analisti Shkëlzen Gashi ka reaguar pas vendosjes së kushteve të Joseph Borell ndaj Kosovës.

Gashi tha se kushtet e ndërmjetësuesve ndërkombëtarë janë vetëm në favor të Serbisë.

Derisa, kritikoi edhe kushtin e vendosur ndaj Serbisë, përkthim të serbëve në institucionet e Kosovës.

Postimi i plotë

ndërmjetësuesit europianë i paskanë parashtru kosovës dy kushte: 1). tërheqjen nga vendimi për targat; dhe 2). themelimin e asociacionit.

ndërkaq, sërbisë i paskanë vendosë vetëm një kusht. ju mendoni që ky kusht është njohja e kosovës, por jo, ishte: kthimi i sërbëve në institucionet e kosovës 😃

pra, të tri kushtet e ndërmjetësuesve ndërkombëtarë në favor të sërbisë.

mr. borell, no pasarán!